Деодан

Posted

Деодан

Имуномодулатор на основата на Lactobacillus bulgaricus strain LB51®

(Субстанция)

СЪСТАВ:

DEODAN® е изцяло биологичен продукт, лизат на Lactobacillus Bulgaricus “I.Bogdanov patent strain tumoronecroticance B-51” ATCC #21815 накратко наричан “LB51®“. Биологично-активната съставка са мурамил-съдържащи гликопептиди от клетъчната стена на “LB51®“, Освен това DEODAN® съдържа есенциални амино-киселини, нуклеотиди, нуклеозиди, органични полифосфати и други цитоплазмени съставки от клетките на “LB51®“, които също играят роля в процесите на регенерация в организма.

ФАРМАКОЛОГИЧНИ СВОЙСТВА:

DEODAN®, с активно действащата си съставка, е мощен стимулатор на регенераторните процеси, по-специално на стромните клетки на костния мозък и e модификатор на неспецифичния имунен отговор.

ПОКАЗАНИЯ:

DEODAN® намира приложение в хуманната медицина, като имуномодулиращ препарат, който се прилага при следните случаи: – при увреждания в резултат на химио- и/или лъчетерапия при болни със злокачествени заболявания; при реконвалесцентни състояния на организма, след прекарани бактериални и/или вирусни инфекции;

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Противопоказания за прилагането на DEODAN® няма. Както се вижда от индикациите, контраиндикации за приложение на препарата не са дори най-тежките увреждания на организма (които обикновено ограничават друга медикаментозна терапия).

СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ:

Не са установени.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ С ДРУГИ ЛЕКАРСТВА:

Не са наблюдавани.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

Няма данни за неблагоприятно въздействие на DEODAN® по време на бременност, лактация, шофиране и работа с машини.

 

ДОЗИРОВКА:

Два – три пъти дневно по 3-6 грама (1-2 пликчета, суспендирани в 50 ml вода), 1/2 час преди ядене. За деца – по 3 г (1 пликче) един – два пъти дневно, 1/2 час преди ядене. Продължителността на терапията с препарата зависи от състоянието на всеки отделен пациент и може да продължи с месеци. При всички случаи, обаче, за да получим терапевтичен ефект, приложението на DEODAN® не трябва да е по-малко от 10 дни. При хронични заболявания и състояния на бъбречна, чернодробна или сърдечна недостатъчност не се налага промяна в дозировката и продължителността на приложението на DEODAN®.

ПРЕДОЗИРАНЕ:

Поради абсолютната си безвредност, препаратът може да се приема и в много по-големи дози – в зависимост от тежестта на заболяването и/или симптоматиката, която трябва да се преодолее. Това дава възможност да се намери оптималната за всеки пациент дозировка.

ОПАКОВКА:

Пликчета по 3 грама субстанция, 5 пликчета в картонена кутия с листовка.

СЪХРАНЕНИЕ:

На сухо и проветриво, при стайна температура.

СРОК НА ГОДНОСТ:

3 години

ПРОИЗВОДИТЕЛ:

ДеоДан ЕООД, София 1756

Бул. “Св. Климент Охридски” №1

телефон (+359) 2 8720652

факс (+359) 2 8720653,

E-mail sales@deodan.com

КУПИ

Leave a Reply

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *